Nyheder

Kaos på Usserød Kongevej

Mandag d. 08. december afholdte Kinnerup Care sit årlige Julearrangement for hjælpere og vikarer. Som de tidligere år, er Kinnerup Cares julearrangement et tilløbsstykke. Igen i år var der lækkerier ved bordene.

Læs hele nyheden her

Kinnerup Care A/S kåret som Gazelle virksomhed i 2014

Det er en stor ære for Kinnerup Care A/S at være nomineret som årets Gazelle 2014. Jeg deler æren med mine dygtige medarbejdere, der har været med til at vi nåede vores mål og samtidigt bibeholdt den kvalitet, som er en vigtig værdi for Kinnerup Care.

Indehaver Helle Kinnerup

Gazellekåringen 2014 blev afholdt den 29. oktober 2014 på Gazelle-konferencen i København, hvor Kronprins Frederik overrakte prisen til årets vinder.

Læs hele nyheden her

Indberet dine vagtønsker i bookingsystemet

”Fantastisk at I har fået et booknings system for vikarerne. Ros til Kinnerup Care. Kinnerup Carehar altid gjort en forskel, derfor er det det bedste vikarbureau. Det er en fornøjelse at vare en del afKinnerup Care.PS: Også kæmpe ros til Bent og Kent, som altid er imødekommende og venlige, og altid har styrpå vores løn. God dag til alle”

Anette Sparsø, Facebook

Kinnerup Care giver vores vikarer og hjælpere mulighed for, at de selv kan lægge vagtønsker ind i bookingsystemet. Den nye hjemmeside giver mulighed for at man kan logge dig ind på ”Min Side”.

Læs hele nyheden her

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Rul til toppenSøgMin SideMenuHjem